Over Marleen

 

Maria Helena Welberg, Marleen, geboren 24 februari 1958 te Hoogeveen.

Van jongs af aan hoogsensitief en zeer begaan met mensen. "Dokter" wou ik worden. Tijdens de opleiding Fysiotherapie werd mij duidelijk, na een pittig auto-ongeval, dat de reguliere medische richting niet mijn doel zou zijn. Een dieper weten werd helderder, en na nog enige omwegen, belandde ik bij de opleidingen Klassieke Homeopathie, Healing en Reading (HBO).

Deze holistische vormen binnen de complementaire geneeswijzen zijn mij op het lijf geschreven. Binnen het HOLISME is niets los van elkaar, alles is met elkaar verbonden en heeft zo iets te vertellen om je te helpen groeien. 

Zeer zeker werken de processen die ik zelf heb doorgemaakt door in de sessies met de clienten, en zo komen handvatten helder op tafel. Fijn om te mogen doen en te ontvangen.

marleen2

 

De praktijk: heeft als doel, de mens te helpen haar pad vol vertrouwen te durven volgen. In het leven ontmoeten wesituaties die ons aangeven dit pad opnieuw te bekijken.

Met Healing en Reading kijken we hoe je werkelijk met jezelf omgaat, jouw innerlijk kind.

Schilderen, meditatie en coaching kunnen je verder begeleiden hierin te groeien, te helen en je bewustzijn te verruimen.

Spirituele regressie belpt om oude pijn op pijnlijke herinneringen los te laten weken, waar vervolgens dan ruimte komt,en oude gedragspatronen kunnen worden losgelaten.

Lichaam, geest en ziel helpen je aan te geven waar je aan kunt werken: niets is voor niets.

Ruimte en vrijheid komen weer in beeld, zodat jij kunt zijn zoals je bedoeld hebt en bent.

 

NIEUW: Bengston healing methode voor stimuleren selfhealing!!

Praktijk

 

Hier op de Art TT Assen 2016 beurs om Workshops Intuitief schilderen te promoten!!

Tijdens deze workshops kun je op een speelse manier naar binnen kijken en je bewust worden wat er in je speelt en/ofwaar je aandacht aan zou kunnen besteden.

In een niet direct therapeutisch bedoelde workshop kunnen we ook een thema nemen dat bv feest heet, kijk maar hieronder:

 

 

ACANTHUS: Ooit, in het jaar 2000, vroeg ik een goede vriend mij te helpen een mooie naam voor mijn nieuwe praktijk te vinden. Al snel kwam hij met de naam ACANTHUS. Veel gebruikt in de architectuur en bij hoveniers.

De beweging van de lus van het blad van de varen. Zeker aansluitend bij mijn DOELSTELLING voor de praktijk:

Een mens te mogen helpen zich te ontplooien, te groeien, te openen en te bloeien!!!!

Varenknop

 

LOGO ACANTHUS: Zelf aan de slag gegaan met kwasten en een groot doek. Lussen zie je ook vaak terug in mijn schilderijen.

De kleuren donkerpaars (het hogere inzicht) gecombineerd met rood ( kleur van onze basis): kracht en vertrouwen.

De draaiende lussen staan voor onze 7 hoofdchakra's, die onze balans weergeven, lichamelijk, geestelijk, spiritueel en op zielsnivo.